Home Coșul Contact Intră în contul tău Inregistrare cont nou
Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a conditiilor. Firma DreamStyler isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau al oricarui personal medical calificat. Aceste produse sunt plante sau suplimente alimentare. Ele se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire! Daca apar manifestari neplacute, adresati-va de urgenta medicului.


Drepturile de autor


Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea DreamStyler si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul DreamStyler a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.


Informatii despre comerciant


S.C. DreamStyler - Servicii Web S.R.L.
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 2, bl. MY9, ap. 62, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/8621/2003
CUI: 15540610
Cod IBAN: RO66OTPV112000180869RO01
Banca OTP Bank, Agentia Piata Muncii, Bucuresti


Declinarea responsabilitatii

DreamStyler nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. DreamStyler incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, DreamStyler nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site, ca urmare a modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. DreamStyler nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Litigii


Consumatorul (in acceptia legii - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. În cazul returnării unui produs, consumatorul va plăti doar cheltuielile de transport.

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si DreamStyler vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Creat de DreamStyler - Servicii Web pentru micii intreprinzatoriCopyright © 2007 DreamStyler - Servicii Web S.R.L.
Condiții de utilizare | Politica de confidențialitate
 

situri partenere | sirop artar | produse naturiste | cafea ecologica | zahar brun | produse ecologice