Home Coșul Contact Intră în contul tău Inregistrare cont nou
Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DreamStyler - Servicii Web S.R.L. are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. în conditii de siguranta si numai pentru scopul declarat al acestui site, si anume COMERT ELECTRONIC.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C. DreamStyler - Servicii Web S.R.L. in vederea includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determina neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit imposibilitatea de a comanda online produsele din magazin.

Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. DreamStyler - Servicii Web S.R.L. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei daca problema nu se rezolva pe cale amiabila. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere datata si semnata catre S.C. DreamStyler - Servicii Web S.R.L., fie pe cale electronica, la adresa de e-mail contact@naturalmall.ro, fie prin posta la adresa: Bucuresti, sector 3, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 2, bl. MY9, ap. 62.

Daca unele date despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa le modificati personal sau sa ne informati cât mai curând posibil.

 

 

Creat de DreamStyler - Servicii Web pentru micii intreprinzatoriCopyright © 2007 DreamStyler - Servicii Web S.R.L.
Condiții de utilizare | Politica de confidențialitate
 

situri partenere | sirop artar | produse naturiste | cafea ecologica | zahar brun | produse ecologice