Echipamente sportive de calitate prin cumpărături în rate: sfaturi pentru pasionații de sport

Echipamente sportive de calitate prin cumpărături în rate: sfaturi pentru pasionații de sport

Sursa foto: Shutterstock

Pentru activitățile de timp liber, cu sport și mișcare, ai nevoie de echipamente de calitate. Află în continuare cum poți să le achiziționezi în rate și care sunt cele mai bune metode pe care să le aplici la cumpărarea de articole sportive. Indiferent de sezon, vei fi în trend, gata de noi performanțe pe teren, în sală ori pe trasee montane, cum îți place.

Informează-te despre ofertele de echipamente sportive

Alege echipamente de la producători recunoscuți și cu reputație bună în domeniul sportiv. Brandurile cunoscute oferă produse de calitate, care respectă standardele industriei și sunt adesea însoțite de certificate de garanție și conformitate. Ai posibilitatea să cumperi în rate cu dobândă zero* de la Intersport, Decathlon, Under Armour, Himalaya, Sport Guru, Dream Sports, Sport Vision, Buzz, Sport Guru, Altex, Emag și alți retaileri specializați în articole sportive.

Tot ce ai de făcut este să utilizezi cardul de cumpărături de la CardAvantaj, pentru shopping în magazine fizice și online, cu plata în rate fără dobândă*. Prin acest mijloc inteligent de plată, primești și bonus la fiecare tranzacție comercială efectuată.  Beneficiezi de zero lei taxă de emitere și o perioadă de grație de până la 45 de zile. În plus, ai acces la o perioadă de creditare nelimitată, dacă rambursezi lunar suma minimă de plată.

Alege echipamente și accesorii potrivite activităților sportive

Înainte de a face lista de cumpărături, este important să înțelegi cerințele specifice ale sportului pe care îl practici. De exemplu, pentru alergare vei avea nevoie de pantofi cu amortizare bună, în timp ce pentru ciclism, pantalonii cu burete în zona șezutului sunt cei mai potriviți. Investește în echipamente de calitate care pot rezista uzurii din timpul practicării regulate a sportului. Articolele sportive premium îți oferă performanță și durabilitate, deci sunt mai eficiente pe termen lung

Multe echipamente sportive sunt proiectate cu tehnologii care îmbunătățesc performanța și confortul. De exemplu, îmbrăcămintea de compresie ameliorează circulația sanguină și facilitează recuperarea musculară, în timp ce încălțămintea sport realizată din materiale inteligente oferă sprijin și stabilitate sporite.

Care sunt beneficiile si riscurile pentru sanatate, folosind lavanda ? Te-ar putea interesa si: Care sunt beneficiile si riscurile pentru sanatate, folosind lavanda ?

Actualizează lista personală de echipamente sportive în funcție de sezon

La începutul fiecărui sezon, inspectează echipamentul actual pentru uzură sau deteriorare. Acest lucru este important pentru siguranța ta, deoarece articolele deteriorate cresc riscul de accidentări. Curăță și întreține echipamentul sportiv după instrucțiunile producătorului, pentru a-l păstra în stare bună.

Pentru sporturile de vară, cum ar fi înot, ciclism sau jogging, asigură-te că ai îmbrăcăminte ușoară și respirabilă, ochelari de soare și accesorii de protecție solară. În sezonul ploios, îți trebuie îmbrăcăminte impermeabilă și încălțăminte cu aderență bună. Pentru sporturile de iarnă, cum ar fi schi sau snowboarding, asigură-te că ai straturi termice, încălțăminte și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor scăzute. Asemenea toamnei, primăvara poate fi imprevizibilă, așa că pregătește-te pentru ploaie și temperaturi fluctuante.

Dacă începi un sport nou sau vrei să-ți revizuiești garderoba de sportiv, achiziționează articolele necesare înainte de începerea sezonului, pentru a găsi prețuri convenabile. Dacă știi că vei avea nevoie de un echipament costisitor, de exemplu o bicicletă de munte sau schiuri noi, planifică această cheltuială în bugetul tău anual și folosește modalități de plată inteligente, precum cardurile pentru cumpărături în rate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Echipamente sportive de calitate prin cumpărături în rate: sfaturi pentru pasionații de sport

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×