Apa de lavanda BIO Mayam - 100 ml
×

Apa de lavanda BIO Mayam - 100 ml

0,00 (0 voturi)
11,20 Lei
11,20 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Lavanda, este cunoscută alături de proprietățile olfactive și pentru efectul calmant fizic și psihic, conține o serie de compuși care favorizează regenerarea și cicatrizarea pielii. Apa de lavandă este obținută pe parcursul distilării uleiului esențial din florile de lavandă și este folosită pentru diverse aplicații cutanate și în hidrolaterapie. Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife Metoda de obținere: obținută prin distilarea inflorescențelor Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros suav, dulceag, cu note ierboase; mirosul diferă ușor de cel al uleiului esențial Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia flower water* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile apei de lavandă calmant și revigorant pentru piele cicatrizant, facilitează repararea pielii deteriorate și regenerarea cutnată curăță pielea și scalpul tonic și ușor astringent atenuează roșeața, arsurile solare, iritațiile Recomandări, aplicații igiena și îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului gras, acneic sau cu imperfecțiuni igiena și îngrijirea pielii delicate, sensibile îngrijirea pielii deteriorate, afectate de iritații, urticarie sau înțepături de insecte calmarea și regenerarea pielii afectate de răni și arsuri ușoare, mușcături, arsuri solare calmarea pielii după ras, epilat igiena și îngrijirea pielii copiilor igiena și îngrijirea scalpului Cum se folosește apa de lavandă este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau pe scalp pulverizată sau aplicată cu o dischetă pe față și gât, după curățarea pielii simplu sau în combinație cu alte ape florale, aplicat pe ten ca toner poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se adaugă la faza apoasă ca ingredient în prepararea de creme, loțiuni, geluri, lapte de corp ca ingredient într-o mască pe bază de argilă și eventual alte ingrediente specifice aplicat simplu sau în combinație cu alte ingrediente specifice, pe scalpul curat Mod de păstrare: de preferință la frigider Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×