Apa de melisa BIO Mayam - 100 ml
×

Apa de melisa BIO Mayam - 100 ml

0,00 (0 voturi)
14,00 Lei
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta
14,00 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Apa de melisa, denumită și apă de roiniță (sau impropriu lămâiță), este obținută prin distilarea părților aeriene ale plantei originare din Asia Mică. Melisa este o plantă aromatică utilizată și în medicina naturistă.Denumirea plantei provine din limba greacă, unde melissa înseamnă albină, deoarece albinele foloseau nectarul acesteia pentru producția de miere. Chiar și la noi, în România, planta se mai numește iarba stupului. În cosmetică, apa de melisa este interesantă pentru acțiunea de calmare a pielii iritate sau sensibile, pentru acțiunea antioxidantă și tonică asupra pielii mature sau ridate. Parfumează fin compozițiile cosmetice, cu un miros plăcut. Metoda de obținere: prin distilarea cu vapori de apă a părților aeriene (frunze, flori) Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife, fără conservanți. Proprietăți organoleptice: lichid incolor, miros caracteristic erbaceu, ușor citric Ingrediente (INCI): melissa officinalis flower/leaf water**100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile apei de melisaanti-age, antirid preventiv și curativcalmant al pielii, antiinflamatornetezește pieleatonifiant cutanatreparator, ușor cicatrizantreduce mâncărimile și roșeața pielii Recomandări, aplicațiipiele matură, lipsită de tonuspiele sensibilă, iritată, afectată de eczemeerupții cutanate, eritemetratamente antiridcompoziții calmante și reparatoareîngrijirea pielii copiilorîngrijirea pielii uscate, sensibile sau reactiveîngrijirea pielii după expunerea la soare Mod de utilizare în cosmeticăpulverizată pe piele sau aplicată cu o dischetăsimplu sau în combinație cu alte ape florale pe ten, gât, decolteu, corpca ingredient în prepararea de creme, loțiunui, tonere, geluri, seruri, emulsiica ingredient pentru prepararea produselor de igienăîn formule pentru îngrijirea și igiena capilarăpoate fi inclusă în formule cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință la frigiderDate de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×