-BIO-Rinatura---400-ml.jpg)
×
Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine continutul, pentru a evita formarea cocoloaselor. Laptele de cocos, cu savoarea sa dulce, se poate combina cu toate ingredientele, insa este in mod special potrivit pentru creveti si peste, in mancarurile sarate si cu scortisoara, in cazul deserturilor. Este plin de fier si potasiu. Laptele de cocos se obtine prin procesarea miezului de cocos, fin maruntit, cu apa calda si este foarte bogat in fier, potasiu si fosfor. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica. Este bogat in acizi grasi saturati. Laptele de cocos contine cantitati considerabile de acid lauric, foarte important pentru sanatate. Acest acid gras este aproape la fel de gras ca laptele matern si are particularitatea de a se indrepta direct spre ficat, unde se transforma in energie. Tabel nutrițional 100 g conțin în medie: energie 697 kJ (169 kcal) grasimi 17 g din care acizii grași saturați 16 g Carbohidrați din care zahăr 2,5 g 0,5 g proteine 1,5 g sare <0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Descriere
Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine continutul, pentru a evita formarea cocoloaselor. Laptele de cocos, cu savoarea sa dulce, se poate combina cu toate ingredientele, insa este in mod special potrivit pentru creveti si peste, in mancarurile sarate si cu scortisoara, in cazul deserturilor. Este plin de fier si potasiu. Laptele de cocos se obtine prin procesarea miezului de cocos, fin maruntit, cu apa calda si este foarte bogat in fier, potasiu si fosfor. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica. Este bogat in acizi grasi saturati. Laptele de cocos contine cantitati considerabile de acid lauric, foarte important pentru sanatate. Acest acid gras este aproape la fel de gras ca laptele matern si are particularitatea de a se indrepta direct spre ficat, unde se transforma in energie. Tabel nutrițional 100 g conțin în medie: energie 697 kJ (169 kcal) grasimi 17 g din care acizii grași saturați 16 g Carbohidrați din care zahăr 2,5 g 0,5 g proteine 1,5 g sare
Iti mai recomandam si
16.80 Lei
10.30 Lei