×
Ingrediente:salcam (Robinia pseudacacia) - flori (30%)roinita (Melissa officinalis) - partea aeriana (20%)coada-soricelului (Achillea millefolium) - partea aeriana (10%)galbenele (Calendula officinalis) - flori (10%)musetel (Matricaria chamomilla) - flori (10%)sunatoare (Hypericum perforatum) - partea aeriana (10%)zmeur (Rubus idaeus) - frunze (10%).Contribuie la :normalizarea secretiei de suc gastricprotejarea si regenerarea mucoasei gastrice.Contraindicatii:sarcinaalaptareintoleranta la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare:- macerat la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese - infuzie - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese
Descriere
Ingrediente:salcam (Robinia pseudacacia) - flori (30%)roinita (Melissa officinalis) - partea aeriana (20%)coada-soricelului (Achillea millefolium) - partea aeriana (10%)galbenele (Calendula officinalis) - flori (10%)musetel (Matricaria chamomilla) - flori (10%)sunatoare (Hypericum perforatum) - partea aeriana (10%)zmeur (Rubus idaeus) - frunze (10%).Contribuie la :normalizarea secretiei de suc gastricprotejarea si regenerarea mucoasei gastrice.Contraindicatii:sarcinaalaptareintoleranta la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare:- macerat la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese - infuzie - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese