-Probios-BIO---250-g.jpg)
×
Produsul certificat BIO. Gnocchi seamana oarecum cu pastele, dar sunt preparati din cartofi si au devenit unul dintre produsele emblema ale bucatariei italiene. Gnocchi se fierb în multa apa clocotita, cu sare, exact ca pastele. Pot fi serviti cu sosuri variate: pesto, sosuri de rosii, sosuri albe, sos de smantana. Mod de preparare: 1. Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti. 2. Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri facute din rosii, branzeturi, unt, smantana, cu ciuperci sau diferite legume.INGREDIENTE* cartofi rehidratați 70%, * făină de quinoa 10%, * făină de porumb, * amidon de cartofi 6%, * amidon de porumb, * făină de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic. *organic.POATE CONȚINE URME DEBoabe de soiaMETODE DE CONSERVAREA se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, păstrați-l la frigider și mâncați în termen de 3 zile.Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL654 / 154GRASIMI0,2din care saturate<0,1CARBOHIDRATI36,0din care zaharuri0,1FIBRE1,0PROTEINE1,6SARE1,4 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Descriere
Produsul certificat BIO. Gnocchi seamana oarecum cu pastele, dar sunt preparati din cartofi si au devenit unul dintre produsele emblema ale bucatariei italiene. Gnocchi se fierb în multa apa clocotita, cu sare, exact ca pastele. Pot fi serviti cu sosuri variate: pesto, sosuri de rosii, sosuri albe, sos de smantana. Mod de preparare: 1. Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti. 2. Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri facute din rosii, branzeturi, unt, smantana, cu ciuperci sau diferite legume.INGREDIENTE* cartofi rehidratați 70%, * făină de quinoa 10%, * făină de porumb, * amidon de cartofi 6%, * amidon de porumb, * făină de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic. *organic.POATE CONȚINE URME DEBoabe de soiaMETODE DE CONSERVAREA se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, păstrați-l la frigider și mâncați în termen de 3 zile.Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL654 / 154GRASIMI0,2din care saturate