Parfumant almond Mayam - 10 ml
×

Parfumant almond Mayam - 10 ml

0,00 (0 voturi)
9,20 Lei
9,20 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Cu note de flori albe, migdalate și fin fructate, parfumantul conferă compozițiilor cosmetice un miros de delicatețe, gingășie, romantism și puritate.METODA DE OBȚINERE: un melanj de substanțe naturale aromatice obținut din uleiuri esențiale, fracțiuni izolate din uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză.Produs în Franța, este un parfumant fin de înaltă calitate, destinat în special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu cele mai recente modificări ale Directivei Europene privind produsele cosmetice și cu codurile IFRA.Compoziție: un amestec concentrat de substanțe aromatice, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză sau conservanțiRECOMANDĂRIeste potrivit atât pentru parfumarea cosmeticelor cât și pentru crearea de parfumurieste o alegere bună pentru cremă sau lapte de corp, cremă de față și diverse cosmetice pentru îngrijirea tenuluieste o alegere bună pentru un parfum feminin solid sau lichid, deodoranteEste un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unică esență de parfumare în preparatele cosmetice și de parfumerie, în același timp se poate combina cu alte substanțe parfumante, uleiuri esențiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.Proprietăți organoleptice: lichid clar, ușor gălbuiSolubil în alcohol, dispersabil în uleiuri, emulsiiIngrediente (INCI): parfumUtilizare în cosmeticăparfumarea cremelor și loțiunilor preparate prin emulsificareparfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidreparfumant pentru produse de îngrijirea păruluiparfumarea produselor de igienășampoane, geluri de dușÎn compozițiile cosmetice parfumantul se adaugă de regulă la final, la rece.DOZAJ indicativ:0,2 - 1% în creme, emulsii, diverse compoziții cosmetice pentru ten1 - 3% în creme, balsamuri, uleiuri, unturi, loțiuni, lapte de corp0,5 - 2% în produse capilare0,2 - 1% în cleansere, tonere0,2 - 0,5% în șampoane lichide și geluri de duș; un dozaj mai mare poate lichefia compoziția și poate fi nevoie de un agent de îngroșare sau de folosirea unui solubilizant2 - 4% în săpunuri1 - 3% în deodoranteUtilizare în parfumerieparfumuri pe bază de alcoolparfumuri în bază de uleiparfumuri solidecreme parfumante pentru corp, până la 4%Nu este adecvat pentru uz aromaterapeutic.DOZAJ indicativ:până la 20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei)până la 30% în parfumuri solide sau concreteMod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directăDate de siguranță, precauții în utilizare:ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicarea se evita contactul cu ochii, a nu se ingeraa nu se utiliza pur pe pielea nu se lăsa la îndemâna copiiloruz cosmetic Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×