Tandoori masala (condiment) Driedfruits - 100 g
×

Tandoori masala (condiment) Driedfruits - 100 g

0,00 (0 voturi)
7,60 Lei
7,60 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Ingrediente: măcinătură 100 % naturală, fără chimicale, aditivi, sau alte produse adăugate: anason stelat, dafin, coriandru, sare, usturoi, chili, boia iute, chimen, ceapa, telina, ghimbir, piper, cardamom, nucsoara, boia dulce. Tandoori Masala este un renumit amestec de condimente indian. Este delicios, aromat, si foarte renumit pentru culoarea lui rosie . Tandoori este un cuptor indian, dar puteti prepara puiul tandoori si intr-un cuptor traditional pe gaz sau electric, bine incins. Si astfel puteti savura un delicious pui indian, la dumneavoastra acasa. Cuptorul numit „tandoor”, este specifc bucătăriei nord-indiane (Punjab), pakistaneza şi afghana. Ingredientele folosite variază de la o regiune la alta, dar în general toate includ garam masala, usturoi, ghimbir, chimion, boia Nu exista tandoori masala special conceput pentru pui, sau miel.Tandoori masala se foloseste la marinarea puiului,mielului sau a ori carui alt tip de carne Marinarea se face într-un amestec de iaurt, tandoori masala şi usturoi pisat,in care se lasa carne 6-12 ore, apoi se pune la copt în tandoor, la foc foarte iute. Carnea preparată astfel este de culoare roşie, rumenită bine, cu gust şi aroma deosebita. Tandoori masala este destul de versatilă, nu fiindcă se poate folosi la marinarea unei game largi de tipuri de carne, ci şi la prepararea unor mancaruri din Punjab, cum sunt cele numite tikka, sau cele gătite cu unt, de tipul „butter chicken”. Aşa cum am văzut la balti masala, şi aici există o variantă de pastă de tandoori masala, preparată din pudra de tandoori masala amestecată cu lamaie şi ulei. Puteti savura un delicious pui indian, la dumneavoastra acasa dupa urmatoarea reteta: Pui Tandoori Masala 500 grame carne de pui dezosat fara pielita ( piept sau pulpe ) 2 linguri de condimente tandoori masala 1 lingurita sare 4 linguri de iaurt simplu 2 catei de usturoi 5 linguri ulei felii de lamaie Zdrobiti usturoiul si amestecati-l cu iaurtul, amestecul tandoori masala , sarea si uleiul. Adaugati carnea de pui, acoperiti bine cu marinata, si lasati la frigider minim 6 ore, maxim 18 ore. Cu cat sta mai mult, cu atat condimentele penetreaza mai bine carnea si o aromeaza. Incingeti cuptorul la maxim(220 grade). Scoateti carnea din marinata si puneti-o intr-o tava la cuptor.Rumeniti cam 20 de minute pe fiecare parte. Serviti fierbinte, cu orez indian si felii de lamaie. Puiul Tandoori Masala poate fi prajit in baie de ulei ( in acest caz scurgeti-l bine de marinata si stergeti-l cu servete de hartie inainte de a-l pune in uleiul incins) sau facut pe grill. Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×