Ulei de arnica OLEYA - 50 ml
×

Ulei de arnica OLEYA - 50 ml

0,00 (0 voturi)
24,00 Lei
24,00 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Uleiul de Arnica pentu tenTonic și revitalizant, recomandat pentru pielea matură, obosită, sensibilăUniformizează culoarea pielii, benefic în cazul petelorCicatrizant eficient, recomandat pentru cicatrici, răni, arsuri, iritațiiUleiul de Arnica pentru corpAntibiotic natural în cazul arsurilor, rănilorGrăbește vindecarea rănilor și vânătăilorRecomandat pentru contuzii, edeme, echimozeReduce durerile musculare cauzate de efortÎncurajează circulația periferică, ideal pentru picioarele grele, circulație proastăÎnlătură durerile reumatice sau cauzate de artriteÎncălzește și reface musculaturaAntiseptic, antimicrobian potent, recomandat pentru ciuperca piciorului, infecțiiTratament natural pentru arsuri solare, veruci, negi, mușcături de insecte, leziuni bucaleUleiul de Arnica pentru părDescurajează căderea păruluiÎntărește rădăcina firului de părRecomandat pentru fire de păr despicateFrumoasa plantă de arnică o întâlnim la înălțimi de peste 1.000 de metri și poate fi recunoscută după florile galbene, strălucitoare, ce seamănă cu floarea soarelui. Studiile au arătat că florile au o compoziție bogată în vitamine B1, B2, C și E, acizi organici, caretonoizi, săruri minerale, flavonoide.În urma studiilor realizate de către biochimiști, s-au indentificat peste șaptezeci de ingrediente, din care mai mult de jumătate din acestea au o acțiune biologică benefică.Capacitățile sale antibacteriene, antiinfecțioase, antibiotice sunt recunoscute, prin urmare este un ulei vegetal ideal în probleme precum arsuri, răni, acnee, ciuperci sau bacterii. Este recomandat pentru masaj în caz de dureri reumatice, dureri musculare sau probleme ale circulației.Denumire (INCI): Arnica Montana Infused Sunflower OilMetodă de extracție: infuzie în ulei vegetalCalitate: 100% natural, fără tratamente chimice, Ulei de Arnica infuzie de calitate superioară.Consistență: vâscozitate redusăCuloare: galben palAbsorbție: rapidăMiros: vegetal finȚară de origine: UkPrezentare: în recipient de sticlă brunăDepozitare: în loc ferit de lumină și umiditate, la temperaturi normale, de preferință sub 25 grade C.Proprietăți Terapeutice: cicatrizant, antibacterian, antioxidant, antiinfecțios, hidratant, calmant. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×