Ulei de catina 100% natural (presat la rece) OLEYA - 10 ml
×

Ulei de catina 100% natural (presat la rece) OLEYA - 10 ml

0,00 (0 voturi)
20,10 Lei
20,10 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Uleiul de catina este recunoscut pentru proprietățile sale excepționale cicatrizante, antioxidante, având o putere ridicată de vindecare a pielii, chiar și în cazul bolilor grave, precum cancerul. Bogat în carotenoizi, acizi grași omega 3, omega 6 și Vitamina E, este un ulei ideal pentru protecția împotriva rezelor UV. Datorită conținutului ridicat de coenzima Q10, uleiul de cătină încetinește procesul de îmbătrânire celulară, regenerează, hidratează și tonifică pielea persoanelor aflate la menopauză.Uleiul de Cătină este obținut din arbustul de cătină ce aparține familiei Elaeagnaceae și este originar din zonele de munte și coastă din Asia și Europa. Denumirea sa botanică, se traduce prin “copacul care face calul să strălucească”, referindu-se la efectele benefice pe care le are asupra părului.Cătina este folosită ca remediu de mii de ani. Tibetanii și grecii foloseau cătina pentru tratarea unor probleme de sănătate, iar în Rusia, Mongolia, China era folosită pentru tratarea tusei, sistemului digestiv, circulația.În timpul dinastiei Tang, anul 907 după Hristos, în cartea medicinei chinezești tradiționale se regăseau tratamente cu cătină pentru afecțiuni ale pielii.Conținutul nutrițional al acestei plante este impresionant: are în compoziție peste 190 de nutrienți și fitonutrienți, iar nivelul de Vitamina C este de 12 ori mai mare decât într-o portocală.Uleiul de Cătină este bogat în antioxidanți, fenoli, terpene, glucozide, beta caroten, Vitamina A și C, cupru, fier, seleniu și mangan, ceea ce îi conferă proprietăți unice de regenerare a pielii, restructurare prin sintetizarea colagenului în celule, calmare și protecție solară.Denumire (INCI): Hippophae rhamnoides Metodă de extracție: presare la rece din fructeCalitate: presat la rece, fără tratamente chimice, Ulei de catina de calitate superioară, 100% natural.Consistență: vâscozitate medieCuloare: galben –aurie cu tonuri maroniiCompozitie: acid oleic, acid stearic, acid palmitic, acid linoleic, careteniode, fitosterol, vitamina E.Absorbție: rapidăMiros: caracteristic de fructeOrigine: UKDepozitare: loc umbrit, ferit de lumină, la temepratura camerei, preferabil de sub 25 de grade C.Prezentare: recipient din sticlă brună.Proprietăți Terapeutice: cicatrizant, anticelulitic, nutritiv, antirid, antibacterian, regenerator, vitaminizant, hidratant puternic, reparator, emolient, calmant, rezistent la oxidare. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×