Ulei de Monoi de Tahiti virgin, 100% natural (presat la rece) OLEYA - 100 ml
×

Ulei de Monoi de Tahiti virgin, 100% natural (presat la rece) OLEYA - 100 ml

0,00 (0 voturi)
38,40 Lei
38,40 Lei Vandut de DRIEDFRUITS.RO/
Vandut de DRIEDFRUITS.RO/

Descriere

Fii pregătit pentru un parfum fabulos și de o îngrijire demnă regi și regine. Uleiul de Monoi de Tahiti Oleya nu conține parfum adăugat, fiind un emolient natural ce penetrează pielea rapid, hidratează, catifelează, netezește și crează un scut protector împotriva vântului și razelor UV. Oferă strălucire, luminozitate și fortifică firul de păr deteriorat, uscat, lipsit de vitalitate și greu de pieptănat. Ideal pentru a fi folosit ca loțiune hidratantă și reparatoare după plajă, cât și în perioadele reci, când pielea are nevoie de protecție. *pentru o utilizare facilă, uleiuri este ambalat in borcan cu capac negru de 100 mlTahiti este uleiul tradițional al insulelor Polineziane, cunoscut ca Uleiul Sfânt, fiind utilizat de peste 2.000 de ani în medicina tradițională cosmetică și în ritualuri religioase. În timpul ceremoniilor din temple, preoții foloseau uleiul de monoi pentu ungerea obiectelor de cult. În perioadele calde sau foarte reci, bebelușii erau protejați de deshidratare prin aplicarea uleiului direct pe piele. Monoiul de Tahiti reprezenta un tratament eficent pentru durerile de cap și arsuri solare.Metoda de obținere este specială, deoarece se folosește uleiul de cocos. În proces se utilizează infuzia a aproximativ 15 flori de Tiare la un litru de ulei de cocos. Macerarea va avea loc timp de 15 zile. Preparatul se va lăsa la așezat 24 de ore, ca apoi să treacă printr-un proces de filtrare și îmbogățire cu vitamina E.Acest Ulei de Monoi de Tahiti hrănește, hidratează, catifeleaza, calmează țesutul epidermei și este foarte eficient în îngrijirea părului.Este un ajutor de încredere în cazul părului creț și rebel. Aplică-l pe firul de păr pentru a-l fortifica și netezi, astfel va fi ușor de pieptănat.Denumire (INCI): cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flowerMetodă de extracție: obținut din infuzarea florilor de tiare cu uleiul de cocos 100% natural (fără parfum adăugat)Consistență: vâscozitate scazutăCuloare: galben-palCalitate: Ulei de Monoi de Tahiti 100% naturalMiros: dulceag, fin, de flori de tiare (nu este adăugat parfum de tiare ca în alte uleiuri de monoi de tahiti)Absorbție: rapidăȚară de origine: UKProprietăți terapeutice: emolient, penentrant al pielii, intens hidratant, protector. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai:

×