Zahar gelifiant 2:1, bio, 500g
×

Zahar gelifiant 2:1, bio, 500g

0,00 (0 voturi)
14,53 Lei
14,53 Lei Vandut de REPUBLICABIO.RO
Vandut de REPUBLICABIO.RO

Descriere

Descriere - Acest produs 2 in 1 indulceste si in acelasi timp asigura si gelifierea gemurilor.
- Datorita pectinei continute, gemurile sau jeleurile voastre vor avea consistenta perfecta.
- Zaharul gelifiant Biovegan este realizat pe baza de zahar brut din trestie pentru a pastra cat mai intacte mineralele din trestia de zahar.
Proprietati - Fara gluten.
- Produs vegan.
- Ideal pentru prepararea gemurilor sau a jeleurilor de fructe.
Continut - O punga contine 500 g de Zahar gelifiant 2:1, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: zahar* brut din trestie, agent de gelifiere: pectina. *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Consum - Pentru prepararea gemurilor cu 500 g zahar gelifiant 2:1: 1 kg de fructe si 5 g sare de lamaie sau sucul de la o lamaie, un mar ras (dupa nevoie).
- Spalati fructele, lasati la scurs, eventual scoateti samburii, si cantariti 1 kg de fructe.
- Puneti o farfurie mica in congelator pentru proba de gelifiere.
- Varsati continutul plicului intr-o oala, impreuna cu fructele si sarea de lamaie sau sucul de la o lamaie.
- Amestecati, dupa care puneti pe foc continuand sa amestecati.
- Lasati cel putin 3 minute sa clocoteasca bine.
- Proba de gelifiere: puneti o lingura din cantitatea de gem fierbinte pe farfuria racita la congelator si inclinati. Ar trebui sa curga foarte greu.
- In cazul in care compozitia nu este destul de consistenta, mai fierbeti cateva minute, iar apoi repetati proba de gelificare.
- Puneti gemul fierbinte in borcane curate, pe care inchideti-le ermetic si puneti-le timp de 5 minute cu capul in jos, pentru sterilizare si etanseizare.
- Prepararea jeleului din suc: folositi 700 ml suc si 500 g zahar gelifiant si urmati etapele de mai sus.

Iti place Produsul? Distribuie si prietenilor tai: